DNA/Blauwdruk healing

Eerstvolgende: vrijdag 15 maart 19.15 uur


Tijdens een DNA/Blauwdruk healing werk ik samen met mijn moeder Natasja. We werken met instrumenten die de frequentie sterk verhogen. Er word onder andere gewerkt met 5 kristallen klankschalen die het DNA systeem helen en herstellen. Deze kristallen klankschalen werken harmoniserend op het hormoonsysteem en activeren het bewustzijn. Daarnaast maken we gebruik van een kristallen harp, klankbuizen afgestemd op de solfeggio helende reek en de 5D geurfrequenties van de Groene Linde. Ook passen we tijdens de sessie energetisch werk toe en wordt er gebruik gemaakt van edelstenen en orgonites die op en om het lichaam worden geplaatst om je te ondersteunen.

'Je mag je letterlijk overgeven aan de klanken'

Tijdens de DNA/Blauwdruk sessie onderga je een soundhealing van maarliest 1,5/2 uur. Doordat je lichaam, je ziel en je geest lange tijd de frequenties op kunnen nemen werkt de heling langer door en kun je de frequentie beter opnemen en integreren. Voorafgaand aan de heling mediteren we kort zodat je makkelijker in meditatieve stand kunt komen. Tijdens de (sound) heling sessie begeleiden Natasja en Valerie je door middel van edelstenen healing, energetisch werk, massage en helende geurfrequenties. Na de heling is er tijd en ruimte om te verbinden, ervaringen te delen en een kopje thee met wat lekkers te nuttigen. Hierna sluiten we gezamenlijk af met een korte integratie meditatie.

De sessies worden gegeven in groepjes van maximaal 7 personen om er voor de kunnen zorgen dat er genoeg aandacht en energie voor iedereen is. En omdat 7 het getal is van spiritueel ontwaken. De DNA/Blauwdruk healing sessies vinden plaats op vooraf ingeplande dagen en duren ongeveer 2.5 á 3 uur.

Soundhealing  -  Energetisch werk  - Edelstenen therapie  -  Massage  -  Helende geurfrequenties

Data's & meer

De DNA/Blauwdruk sessies worden eens in de 2 a 3 maanden geven en zal op verschillende dagen en tijden plaats vinden. Een DNA/Blauwdruk Healing duurt 2.5 á 3 uur.  Ben je benieuwd naar de eerstvolgende sessie? Onder aan de pagina vind je de actuele datum(s) en tijd(en). De sessies worden gegeven in groepjes van maximaal 7 personen om er voor de kunnen zorgen dat er genoeg aandacht en energie voor iedereen is. En omdat 7 het getal is van spiritueel ontwaken.

Jouw bijdrage voor de healing is € 66,-

Deze sessies worden gegeven bij Prana & Yoga op de Bijlestaal 46-E 1721PV te Broek op Langedijk.

Wil je er bij zijn?

Voel je dat je er klaar voor bent om op een dieper niveau te helen? Heb je het gevoel dat je je ware ik weer wilt omarmen, je systeem wilt resetten en je je eigen blauwdruk weer wilt herpakken? Meld je dan aan door door een mail te sturen naar info@arbolkruidenkracht.nl Of klik op onderstaand 'product' en reken deze af in het winkelwagentje. Tot snel mooi mens!

Sorteer op
  • DNA/Blauwdruk healing (15 maart)
    DNA/Blauwdruk healing (15 maart)

    Tijdens een DNA/Blauwdruk healing werk ik samen met mijn moeder Natasja. We werken met instrumenten die de frequentie sterk verhogen. Er word onder andere gewerkt met 5 kristallen klankschalen die het DNA systeem helen en…

    € 66,00
© 2017 - 2024 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel