DNA/Blauwdruk healing

DNA/Blauwdruk healing 

Tijdens een DNA/Blauwdruk healing werk ik met instrumenten die de frequentie sterk verhogen. Er word onder andere gewerkt met 5 kristallen klankschalen die het DNA systeem helen en herstellen. Deze kristallen klankschalen werken harmoniserens op het hormoonsysteem en activeren het bewustzijn. Daarnaast maak ik gebruik van een kristallen harp, klankbuizen afgestemd op de solfeggio helende reek en de 5D geurfrequenties van de Groene Linde.

'Je mag je letterlijk overgeven aan de klanken'

Tijdens de DNA/Blauwdruk sessie onderga je een soundhealing van maarliest 1,5/2 uur. Doordat je lichaam, je ziel en je geest lange tijd de frequenties op kunnen nemen werkt de heling langer door en kun je de frequentie beter opnemen en intergreren. Voorafgaand aan de heling mediteren we kort zodat je makkelijker in meditatieve stand kunt komen. Na de heling is er tijd en ruimte om te verbinden, ervaringen te delen en een kopje thee met wat lekkers te nuttigen. Hierna sluiten we gezamelijk af met een korte intergratie meditatie. 

De sessies worden gegeven in groepjes van maximaal 6 personen om er voor de kunnen zorgen dat er genoeg aandacht en energie voor iedereen is. De DNA/Blauwdruk healing sessies vinden plaats op vooraf ingeplande dagen en duren 2.5 á 3 uur.

Voel je dat je er klaar voor bent om op een dieper niveau te helen? Heb je het gevoel dat je je ware ik weer wilt omarmen, je systeem wilt resetten en je je eigen blauwdruk weer wilt herpakken? 

Neem dat contact met mij op door mij te bellen of te mailen op 06-11708797 of info@arbolkruidenkracht.nl. *

*aanmelden kan uitsluitend telefonisch of na persoonlijk mailcontact.

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel