KlankenMeditatie

KlankenMeditatie

 Eerstvolgende: 29 september (VOL) & 30 september (nog plek)

 

Zou je graag even volledig willen ontspannen en de rust door je lichaam willen voelen stromen? Neem dan de tijd voor je zelf en kom ervaren wat klanken voor je kunnen betekenen tijdens een KlankenMeditatie.

Elke KlankenMeditatie staat in een thema van de volle maan. Elke volle maan draagt haar eigen kracht bij zich die jou kan ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Een volle maan kan jou een extra energieboost geven! 

Omdat de energie van de maan het sterkste aanwezig is bij volle maan is de kracht van het thema die de volle maan van de maand bij zich draagt het best voelbaar. Tijdens de KlankenMeditatie stemmen we ons af op de energie van de debetreffende maan en bereiden we ons voor op een nieuwe periode. Gun jezelf rond volle maan extra rust om je goed te kunnen voorbereiden op de nieuwe periode die er op je staat te wachten. 

Op deze avond mag je lekker plaatsnemen op een matje en zal ik je meenemen naar een bijzondere plek, een plek waar je even tot rust komt en mag genieten van het hier en nu.


Naast de geleide meditatie, zal ik gebruik maken van verschillende attributen, zoals bijvoorbeeld de oceandrum, tingsha's, klankschaal, veren, heerlijke geurtjes. it alles om jou diep te laten ontspannen zodat je jezelf even kunt op laden. Met de intentie om alles los te mogen laten en ons hoofd (denken) en lichaam tot rust te brengen.

Wist je dat?... je lichaam voor maar liefst 70% bestaat uit water. Door de trillingen van de klankschalen resoneren je lichaamscellen mee. Daardoor ontspant jouw hele lichaam zich en vind je lichaam haar balans en rust. Eventuele blokkades kunnen zelfs door de trillingen van de klankschalen doorbroken worden.

We zullen met zijn allen heerlijk ontspannen en deze avond afsluiten met een thee ritueel.
 

Data's & meer

De KlankenMeditaties worden elke maand op of rond de avond van de volle en/of nieuwe maan gegeven. (hierdoor kunnen de dagen verschillen, kijk voor het de actuele datums onder aan deze pagina). 

De eerst volgende KlankenMeditatie vind je hieronder (scrol even naar beneden). Tijdens de KlankenMeditaties ben je vanaf 19.45 warm welkom, om 20.00 starten we met de KlankenMeditatie en deze zal duren tot ongeveer 21.30.

Jouw bijdrage voor deze avond is € 23,50

Deze avond vindt plaats bij Prana & Yoga op de Bijlestaal 46-E 1721PV te Broek op Langedijk.

 

KlankenMeditatie bij jou aan huis of op locatie

Heb jij een leuke groep met vrienden die graag een keer willen ontspannen tijdens een KlankenMeditatie. Dan hebben wij leuk nieuws voor jullie! Indien gewenst geef ik ook KlankenMeditatie's op een eigen locatie of in onze praktijk in Alkmaar. Neem hiervoor even contact met ons op. Dit kan telefonisch: 06-11708797 of via de mail: info@arbolkruidenkracht.nl

 

Wil je aanwezig zijn op een van de KlankenMeditaties? 

Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar info@arbolkruidenkracht.nl Of klik op onderstaand 'product' en reken deze af in het winkelwagentje. Wij zien jou graag op de eerstvolgende KlankenMeditatie.

Sorteer op
 • KlankenMeditatie - Volle OogstMaan (29 september) *VOL*
  KlankenMeditatie - Volle OogstMaan (29 september) *VOL*

  Deze KlankenMeditatie wordt gegeven tijdens de Volle Maan. Deze fase van de maan symboliseert zichtbaarheid. De maan is nu vol, haar energie is daarom nu op haar krachtigst. Dit is het moment voor evaluatie en helder jouw…

  € 23,50
 • KlankenMeditatie - Nieuwe JachtMaan (14 oktober)
  KlankenMeditatie - Nieuwe JachtMaan (14 oktober)

  Deze KlankenMeditatie word gegeven tijdens de Nieuwe Maan. Deze fase van de maan symboliseert een nieuw begin. Dit is het moment om nieuwe plannen te maken en om aan iets nieuws te beginnen. Rond de nieuwe maan kun je jouw…

  € 23,50
© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel