KlankenMeditatie

 

 Eerstvolgende: 23 juni 2024

 

Zou je graag even volledig willen ontspannen en de rust door je lichaam willen voelen stromen? Neem dan de tijd voor je zelf en kom ervaren wat klanken voor je kunnen betekenen tijdens een KlankenMeditatie.

Elke KlankenMeditatie staat in een thema van de volle of de nieuwe maan. Elke maan fase draagt haar eigen kracht bij zich die jou kan ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. De nieuwe maan staat in het teken van een nieuw begin en elke volle maan staat voor zichtbaarheid.

Op deze avond mag je lekker plaatsnemen op een matje en zal ik je meenemen naar een bijzondere plek, een plek waar je even tot rust komt en mag genieten van het hier en nu.


Naast de geleide meditatie, zal ik gebruik maken van verschillende attributen, zoals bijvoorbeeld de oceandrum, tingsha's, klankschaal, veren, heerlijke geurtjes. it alles om jou diep te laten ontspannen zodat je jezelf even kunt op laden. Met de intentie om alles los te mogen laten en ons hoofd (denken) en lichaam tot rust te brengen.

Wist je dat?... je lichaam voor maar liefst 70% bestaat uit water. Door de trillingen van de klankschalen resoneren je lichaamscellen mee. Daardoor ontspant jouw hele lichaam zich en vind je lichaam haar balans en rust. Eventuele blokkades kunnen zelfs door de trillingen van de klankschalen doorbroken worden.

We zullen met zijn allen heerlijk ontspannen en deze avond afsluiten met een thee ritueel en iets lekkers.
 

Data's & meer

De KlankenMeditaties worden elke maand op of rond de avond van de volle en/of nieuwe maan gegeven. (hierdoor kunnen de dagen verschillen, kijk voor het de actuele datums onder aan deze pagina). 

De eerst volgende KlankenMeditatie vind je hieronder (scrol even naar beneden). Tijdens de KlankenMeditaties ben je vanaf 19.45 warm welkom, om 20.00 starten we met de KlankenMeditatie en deze zal duren tot ongeveer 21.30.

Jouw bijdrage voor deze avond is € 25,-

Deze avond vindt plaats bij Prana & Yoga op de Bijlestaal 46-E 1721PV te Broek op Langedijk.

 

KlankenMeditatie bij jou aan huis of op locatie

Heb jij een leuke groep met vrienden die graag een keer willen ontspannen tijdens een KlankenMeditatie. Dan hebben wij leuk nieuws voor jullie! Indien gewenst geef ik ook KlankenMeditatie's op een eigen locatie of in onze praktijk in Alkmaar. Neem hiervoor even contact met ons op. Dit kan telefonisch: 06-11708797 of via de mail: info@arbolkruidenkracht.nl

 

Wil je aanwezig zijn op een van de KlankenMeditaties? 

Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar info@arbolkruidenkracht.nl Of klik op onderstaand 'product' en reken deze af in het winkelwagentje. Wij zien jou graag op de eerstvolgende KlankenMeditatie.

Sorteer op
 • KlankenMeditatie - Volle Maan v/d Kortste Nacht (23 juni)
  KlankenMeditatie - Volle Maan v/d Kortste Nacht (23 juni)

  Deze KlankenMeditatie word gegeven tijdens de Volle Maan. Deze fase van de maan symboliseert zichtbaarheid. De maan is nu vol, haar energie is daarom nu op haar krachtigst. Dit is het moment voor evaluatie en helder jouw inzichten…

  € 25,00
 • KlankenMeditatie - Volle GraanMaan (22 juli)
  KlankenMeditatie - Volle GraanMaan (22 juli)

  Deze KlankenMeditatie word gegeven tijdens de Volle Maan. Deze fase van de maan symboliseert zichtbaarheid. De maan is nu vol, haar energie is daarom nu op haar krachtigst. Dit is het moment voor evaluatie en helder jouw inzichten…

  € 25,00
 • KlankenMeditatie - Volle Maan v/h Hemelvuur (19 augustus)
  KlankenMeditatie - Volle Maan v/h Hemelvuur (19 augustus)

  Deze KlankenMeditatie wordt gegeven tijdens de Volle Maan. Deze fase van de maan symboliseert zichtbaarheid. De maan is nu vol, haar energie is daarom nu op haar krachtigst. Dit is het moment voor evaluatie en helder jouw…

  € 25,00
© 2017 - 2024 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel