Welkom bij Arbol Kruid & Kracht!

Wat ontzettend leuk dat je rond kijkt op onze webshop. Ik hoop dat je je hier een beetje wegwijs kunt maken en dat je het bij ons naar je zin hebt. 

Omdat ik persoonlijk erg hou van persoonlijkheid, contact en eerlijkheid wil ik mezelf graag voorstellen aan jou.

Ik ben Valerie, het gezicht achter Arbol Kruid & Kracht. Met ontzettend veel passie en liefde voor de natuur verzorg ik de webshop en mijn eigen praktijk in Alkmaar, waar ik behandelingen, consulten en workshops & trainingen geef.

Als klein meisje was ik al een buitenmonster. Het was voor mijn moeder niet gemakkelijk om mij samen met mijn broetje naar binnen te krijgen. Het liefste was ik de hele dag buiten in onze tuin, de moestuin en in de natuur. Als klein meisje knuffelde ik al graag met bomen en praatte ik al met planten.

Hoe ouder ik werd hoe meer ik los ging laten. Mijn contact met de natuur werd minder en het contact met mijzelf ging bergafwaards. Toen ik een jaar of 16 werd, werd ik mezelf er van bewust dat ik mijn eigen ding wilde doen, niet meer dat doen wat de maatschapij verwacht maar weer met mijn handen in de grond zoals vroeger. 

Op mijn 18de besloot ik om een studie fytotherapie gebasseerd op de westerse kruiden gecombineerd met de Chinese Geneeskunde te volgen om zo mijn kennis te verbreden en om weer in contact te komen met mijzelf en de natuur. Na de eerste les voelde ik mezelf weer verbonden met de natuur en volgde ik weer mijn hart.

In de loop van de jaren ben ik mezef gaan verdiepen in zowel de geneeskrachtige kant van de kruiden als de emotionele en spirituele kant van kruiden. Op basis van deze twee kanten stel ik de theeën die je hier op de webshop vind samen. 

Ik vind het belangrijk dat we meer één zijn met de natuur en weer één worden met onszelf. Dit is ontzettend mooi te ondersteunen met kruiden. Dat is wat ik wil aanwakkeren in de mensen die ik ontmoet en dat doe ik met heel mijn hart en vol passie.

Kruidige knuffels,

Valerie 

 

© 2017 - 2021 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel