Over Arbol Kruid & Kracht

Welkom bij Arbol Kruid & Kracht!

Wat ontzettend leuk dat je rond kijkt op onze webshop. Ik hoop dat je je hier een beetje wegwijs kunt maken en dat je het bij ons naar je zin hebt. 

Omdat ik persoonlijk erg hou van persoonlijk contact wil ik mezelf graag voorstellen aan jou.

Ik ben Valerie, het gezicht achter Arbol Kruid & Kracht. Met ontzettend veel passie en liefde voor de natuur verzorg ik de webshop en de workshops & trainingen die ik geef.

Als klein meisje was ik al een buitenmonster. Het was voor mijn moeder niet gemakkelijk om mij samen met mijn broetje naar binnen te krijgen. Het liefste was ik de hele dag buiten in onze tuin, de moestuin en in de natuur. Als klein meisje knuffelde ik al graag met bomen en praatte ik al met planten.

Hoe ouder ik werd hoe meer ik dit mooie stukje los ging laten. Mijn sterke verbinding met de natuur werd minder en langzaam verloor ik ook mezelf. Toen ik een jaar of 16 werd, werd ik mezelf er van bewust dat ik mijn eigen ding wilde doen, niet meer dat doen wat de maatschapij verwacht maar weer met mijn handen in de grond zoals vroeger. 

'Ik voelde gewoon heel sterk dat ik mijn eigen pad wilde bewandelen. En niet meer het pad dat van mij verwacht werd of dat ik mezelf had opgelegd'

Op mijn 18de besloot ik om een studie fytotherapie gebasseerd op de westerse kruiden gecombineerd met de Chinese Geneeskunde te volgen om zo mijn kennis te verbreden en om weer in contact te komen met mijzelf en de natuur. Na de eerste les voelde ik mezelf weer verbonden met de natuur en volgde ik weer mijn hart.

In de loop van de jaren ben ik mezef gaan verdiepen in zowel de geneeskrachtige kant van de kruiden als de emotionele en spirituele kant van kruiden. Op basis van deze twee kanten stel ik de theeën die je hier op de webshop vind samen. 

Ik vind het belangrijk dat we meer één zijn met de natuur en weer één worden met onszelf. Dit is ontzettend mooi te ondersteunen met kruiden. Dat is wat ik wil aanwakkeren in de mensen die ik ontmoet en dat doe ik met heel mijn hart en vol passie.

Het is mijn missie om mensen in hun kracht te zetten. Dit doe ik onder andere door het maken van kruidentheeën en het geven van spirituele en levensbeschouwelijke ondersteuning in jouw proces.

Kruidige knuffels,

Valerie 

 

© 2017 - 2024 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel