DNA/Blauwdruk healing (28 juni)

Artikel 1 van 1
€ 66,00 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Tijdens een DNA/Blauwdruk healing werk ik samen met mijn moeder Natasja. We werken met instrumenten die de frequentie sterk verhogen. Er word onder andere gewerkt met 5 kristallen klankschalen die het DNA systeem helen en herstellen. Deze kristallen klankschalen werken harmoniserend op het hormoonsysteem en activeren het bewustzijn. Daarnaast maken we gebruik van een kristallen harp, klankbuizen afgestemd op de solfeggio helende reek en de 5D geurfrequenties van de Groene Linde. Ook passen we tijdens de sessie energetisch werk toe en wordt er gebruik gemaakt van edelstenen en orgonites die op en om het lichaam worden geplaatst om je te ondersteunen.

'Je mag je letterlijk overgeven aan de klanken'

Data's & meer

Deze DNA/Blauwdruk Healing wordt gegeven op vrijdag 28 juni van 19.15 uur tot ongeveer 22.15 uur. Deze avond vindt plaats bij Prana & Yoga op de Bijlestaal 46-E 1721PV te Broek op Langedijk.

Meer informatie over de DNA/Blauwdruk healing lees je hier.


Voel je ook de roep om diep naar binnen te keren tijdens de DNA/Blauwdruk healing op 28 juni (19.15 tot +/- 22.15)?

Geef je dan nu op door dit artikel in je winkelwagen te plaatsen en deze af te rekenen. Hierna krijg je van ons een bevestiging van je deelname en sturen we je alle informatie toe die je nodig hebt om aanwezig te kunnen zijn tijdens deze ontspannen avond.

Heb je vragen over de sessie? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar: info@arbolkruidenkracht.nl

© 2017 - 2024 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel