Kruidenmix op maat (afstemming op afstand)

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 33,00
Het artikel is uitverkocht.

Een unieke kruidenmix op maat!

Door mij op jou af te stemmen stel ik een persoonlijke kruidenmix op maat voor je samen. Deze thee kun je toepassen om je dagelijks extra te ondersteunen in een bepaald proces en om je extra kracht te geven. Door mij op jou af te stemmen, krijg ik door welke kruiden jou verder kunnen helpen in jouw persoonlijke groei. De speciaal voor jou afgestemde kruiden thee, ondersteund jou in jouw spirituele en emotionele groei.

Geen enkele thee op maat is hetzelfde omdat deze persoonlijk op jou wordt afgestemd en samengesteld. Elke kruidenthee is uniek, precies datgene wat er zich op het moment voor jou aandient!

Ga je met me mee op kruidenavontuur? 

Voor mij is het elke keer weer spannend welke deuren het universum opent, welke kruiden zich aandienen en hoe de mix zich samenstelt. Één ding is zeker; de kracht van kruiden blijft bijzonder sterk en krachtig!

Wat krijg je?:

  • Één kruidenthee op maat afgestemd van minimaal 50 gram (afhankelijk van de gebruikte kruiden)
  • Uitwerking over de kruiden die in de thee zijn verwerkt, de werking van de kruiden en een stukje energetische/spirituele werking van de kruiden op jou persoonlijk
  • Een foto van hoe de kruiden zichzelf hebben gepresenteerd tijdens het creëren van de kruidenmix
  • Ondersteuning vanuit de kracht van de kruidenspirits

*Om een kruidenthee op maat samen te stellen heb ik even de tijd nodig. Ik neem graag ruim de tijd om mij op jou af te stemmen en om het universum zijn gang te laten gaan. Omdat ik afhankelijk ben van inzichten en connecties met het universum kan het eventjes duren voordat ik de thee op maat voor je heb samengesteld. Ik doe mijn best om de kruidenthee op maat binnen 7 werkdagen samen te stellen en te verzenden.

**Na het plaatsen van je bestelling zal ik persoonlijk contact met je opnemen betreft het creeëren van je thee op maat.

***Heb je allergieën of wil je graag iets toelichten? Laat dit dan weten in de 'opmerkingen' bij het afronden van je bestelling of mail met ons naar info@arbolkruidenkracht.nl

 

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel