Rite van de Baarmoeder

Rite van de Baarmoeder

 Datum nader te bepalen

De Rite van de baarmoeder is een prachtig ritueel dat is ontstaan in Zuid-Amerika en zich inmiddels aan het verspreiden is over de hele wereld. Het is een prachtig en krachtig ritueel waarin je loslaat wat niet meer bij je past. En waarin je contact maakt met je innerlijke grootsheid en verlangens. 

De 13de Rite van de Munay Ki is een liefdevol geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd, deze collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk bewust of onbewust pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders en oermoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we pijn, angst of trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

Wanneer vrouwen niet in contact staan met hun buik en baarmoeder, dan uit zich dat op verschillende manieren zoals pijnen en leef je niet het leven dat je graag zou willen leven. Je zult waarschijnlijk meer stress dan gewoonlijk ervaren. Je bent mogelijk niet verbonden met jezelf en je bent vooral bezig met anderen en het oplossen van allerlei situaties. Dit kan zich onder andere uiten in onderdanig gedrag, aanpassen, verdwijnen. Of juist dominantie, starheid, egocentrisme. Je zit in een leven dat eigenlijk niet bij jou past. Je leven doet pijn. En die pijn, spanning, boosheid en verdriet, worden allemaal opgeslagen in je baarmoeder. Dat is de reden waarom je daar eigenlijk niet naar toe wil. Maar het is juist ook de plek van jouw kracht, wijsheid en levensenergie! Een magische plek dus, onze baarmoeder!

 

"De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren,

de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

 

De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

In deze Rite van de Baarmoeder wordt je deskundig begeleid door Natasja Holwerda van ManaSpirits en Valerie den Ouden van Arbol Kruid & Kracht, wij geven deze Rite aan je door als moeder en dochter. Natasja is Soul coach en begeleider en maakt daarbij gebruik van de Vijf Elementen en de Spirits en is Womb Keeper. Valerie is Spiritual coach en begeleider en maakt daarbij gebruik van klanken en kruiden en is ook Womb Keeper.

 

De Rite is voor alle vrouwen, dus ook (of juist) als je geen baarmoeder meer hebt. Vrouwen met of zonder kinderwens. Ook wanneer je nog niet menstrueert, ter voorbereiding op je zwangerschap of wanneer je niet in uit de overgang bent of in overgang zit en vrij wilt zijn van overgangsklachten.

Dit ritueel word van vrouw op vrouw gegeven om de verbinding met onze baarmoeder te versterken en om de verbinding met onze baarmoeder te helen en te omarmen.

 

In een cirkel maken we op een natuurlijke manier en onder begeleiding van klanken en kruiden, contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maken we contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s). De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

 

Voor meer info over de Rite van de Baarmoeder: www.theriteofthewomb.com

 

"Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen.

Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde."

 

Data's & meer

Er is nu nog niet bekend wanneer de eerstvolgende Rite van de Baarmoeder gegeven zal worden. Heb je intteresse om aan te sluiten? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we je op de hoogte houden.

De Rite wordt gegeven op de Bijlestaal 46-E, 1721PV te Broek op Langedijk (nabij Heerhugowaard & Alkmaat) in Noord-Holland. 

Jouw bijdrage voor de Rite van de Baarmoeder is €66,- inclusief onbeperkt kruidenthee van Arbol Kruid & Kracht en wat lekkers.

Voel je de roep om de Rite van de Baarmoeder te ontvangen? 

Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar info@arbolkruidenkracht.nl Of klik op onderstaand 'product' en reken deze af in het winkelwagentje. Wij zien jou graag tijdens de Rite van de Baarmoeder!

 

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel