Workshop: Maak zelf je eigen smeerwortelzalf

Eerstvolgende: najaar 2021

De smeerwortel, ook wel bekend als Symphytum officinale, is een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt als medicinaal kruid. De laatste jaren wordt zij minder vaak toegepast. Maar dat is zonde! De smeerwortel vertoont namelijk geweldige resultaten als je haar uitwendig gebruikt.

De smeerwortel heeft een brede aanpak op de huid. Ze werkt ondersteunend bij onder andere: acne, slecht helende wonden, kloven, insectenbeten, eczeem, psoriasis, droge/jeukende huid, striemen, ontstoken spataders, spier- en zenuwpijnen. De smeerwortel zorgt voor een verbeterde doorbloeding, werkt pijnstillend, bothelend, ontstekingsremmend, is weefsel herstellend en werkt reinigend.

Al deze eigenschappen zorgen er voor dat je een zalf gaat maken die breed inzetbaar is.                                    

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

Tijdens deze workshop gaan we het hebben over de smeerwortel, haar krachten, de toepassingen, hoe de plant er uit ziet, hoe je haar kunt herkennen, hoe je haar kunt oogsten en gaan we zelf aan de slag met het maken van een potje smeerwortel zalf.

Zodat jij straks zelf de smeerwortel kunt herkennen en weet waarvoor je haar kunt toepassen. En.. zodat jij aan het einde van de dag je eigen gemaakte smeerwortelzalf mee naar huis kunt nemen!

Data & meer

De eerstvolgende workshop 'Maak je eigen smeerwortelzalf' wordt gegeven in het najaar van 2021 op de Otterkoog 93A 1822BX te Alkmaar. Heb je interesse? Laat het ons dan weten door te mailen naar info@arbolkruidenkracht.nl Dan houden we jou als eerste op de hoogte als er weer een datum online gaat.

Jouw bijdrage voor deze workshop is: €27.50,- inclusief lesmateriaal, je eigen potje smeerwortelzalf, koffie, kruidenthee en iets lekkers.

Workshop bij jou aan huis of op locatie

Heb jij een leuke groep met vrienden die het leuk vinden om de workshop te volgen. Dan hebben wij leuk nieuws voor jullie. Indien gewenst kan deze workshop dan ook op een datum naar wens worden gegeven op een eigen locatie of in Alkmaar.

 

Wil je mee doen aan de workshop: Maak zelf je eigen smeerwortelzalf? 

Meld je dan nu aan door op onderstaand 'product' te klikken en deze af te reken in het winkelwagentje. Ik hoop je te mogen ontmoeten op 14 april tijdens deze fijne workshop.

© 2017 - 2021 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel