Welkom bij Praktijk Arbol Kruid & Kracht

Bij Arbol Kruid & Kracht bieden wij verschillende ondersteunende behandelingen aan op het gebied van klanken, kruiden, frequenties en energetisch werk. Onze insteek is om jou weer dieper bij je kern te mogen laten komen en om rust te kunnen ervaren. Omdat elk mens verschillend is, is ook elke behandeling elke keer weer anders. Intuïtief stem ik mij op jou af en hieruit werken we samen (indien gewenst) aan een thema of blokkade. 

Wanneer we 1 op 1 werken aan een thema of blokkade om vanuit diepere lagen oude patronen en pijnen los te mogen laten stemmen we ons samen af op de behoefte(s) van jou. Elke behandeling zal daarom volledig worden afgestemd aan jouw behoeftes.

 

In onze praktijk in Alkmaar geef ik de volgende behandelingen:

 

Kruidenconsult         60 minuten          60,- 

Zitten bepaalde klachten jou zwaar in de weg of voel je je emotioneel of lichamelijk belast? Tijdens een kruidenconsult stem ik mij op jou af en stel ik (samen met jou) een kruidenmix samen. Kruiden kunnen jou zowel fysiek als emotioneel en spiritueel ondersteunen. Wanneer je je minder energiek voelt, het gevoel hebt dat iets niet helemaal lekker stroomt of wanneer je het gevoel hebt dat je extra ondersteuning nodig hebt bij het loslaten en omarmen van iets ouds/nieuws kan een kruidenmix op jou afgestemd jou daar in ondersteunen. De samengestelde kruidenmix neem je na het consult mee naar huis en gebruik je 14 tot 21 dagen lang. De kruiden zullen jou ondersteunen in jouw proces en gebruik je daarom ook alleen voor jezelf.

 

 


KlankenMassage abrol alkmaarKlankenMassage          60 minuten          55,-   

Kom tot rust en keer terug naar de essentie met een KlankenMassage. De combinatie tussen trilling en klank zorgen er voor dat blokkades kunnen worden losgelaten en jij meer in balans komt. Door de verschillende trillingen en geluiden kom je terug bij (oude) herinneringen welke kunnen worden opgelost en geheeld. Doordat jouw lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat brengen de klanken het water in jouw lichaam in beweging waardoor blokkades kunnen worden afgevoerd en energie kan worden opgebouwd.
Een KlankenMassage brengt tot rust, ondersteund jou in je persoonlijke proces en kan worden toegespast bij klachten zoals: stress, angst, vermoeiheid, piekeren en hooggevoeligheid. Een KlankenMassage werkt op lichaam, ziel en geest.

Duo mogelijk: 2 personen - 45 euro p.p. / vanaf 3 personen 38.50 p.p.


Fonoforese (stemvorken) behandeling         60 minuten          55,- 

Keer naar binnen tijdens een fonoforese behandeling. Bij een stemvorken behandeling word er gewerkt met verschillende frequenties in de aura en op verschillende opname punten op het lichaam. Er word geberuik gemaakt van verschillende stemvorken die allemaal hun eigen werking hebben. Door te luisteren naar de frequentie van de stemvork keer jeterug naar je kern en kun je vanuit een diepere laag ballast, oude pijn en patronen loslaten. 

Zowel ons lichaam als de geest en onze ziel ervaren hierbij ontspanning. Stemvorken werken diep in op ons gestel. Een fonoforese behandeling kan worden toegepast bij klachten zoals; levenloosheid, niet meer herinneren wie je werkelijk bent, vermoeiheid, verdriet en een gevoel van onverklaarbare eenzaamheid.

 


Duo ontspannings ritueel          90 minuten          70,-   

Wil je samen met je vriend(in) gezellig ontspannen tijdens het Duo ontspanningsritueel? Dat kan elke eerste dinsdag van de maand bij Valerie van Arbol Kruid & Kracht en Natasja van RebYourBody. Wat voor héérlijks kun je verwachten? Een bijzonder lekker geurende kruiden voetenbad, een heerlijk kopje Arbol kruiden thee, een geleide meditatie met klankschalen, een cranio sacraal behandeling en een edelstenen gezichts behandeling. Fijn samen 90 minuten genieten. 

 

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak inplannen? Stuur ons dan een mail naar info@arbolkruidenkracht.nl of bel 06-11708797. 

Al onze behandelingen worden gegeven op de Otterkoog 93-A 1822BX te Alkmaar.

© 2017 - 2021 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel