Samenwerkingen/partners van Arbol

Samenwerkingen en partners van Arbol Kruid & Kracht

Wij vinden samenwerken erg belangrijk. 'Samen staan we sterk(er)' past daarom erg goed bij ons. Verkoop jij leuke/bijzondere producten en wil je met ons samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij willen dan graag kennis met je maken.

Heb jij een eigen praktijk, winkel of horeca onderneming? Wist je dat wij onze theetjes ook verkopen aan bedrijven, zodat jij deze kunt schenken en als je wilt ook kunt doorverkopen. Hiervoor hebben wij een leuke korting voor jou! Meer weten? Stuur ons dan een mailtje naar: info@arbolkruidenkracht.nl

 

Wij werken samen met:


http://rebyourbody.nl/

Praktijk Reb Your Body 

De producten van Arbol zijn te proeven, te zien en te verkrijgen in de Praktijk van Natasja & Mario. Hun jarenlange kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde en 5 Elementen Coaching zijn ondersteunend bij fysieke, energetische en mentale blokkades en stagnaties.

 

 

Je vind praktijk Reb Your Body in Alkmaar/Heerhugowaard


SoulAdvice

Bij SoulAdvice ben je warm welkom voor een Soundhealing of spiritueel coachings traject. Tineke helpt je zodat jij je lichter, vrolijker en uitgeruster voelt! Haar missie is om licht en liefde te verspreiden in de wereld. 

 

Je vind Souladvice op de Australiëring 17 te Amersfoort.


Intrinsik - Coaching en Mediumschap.

Michelle Vergeer is het gezicht van Intrinsik. Haar missie is mensen dichterbij zichzelf te brengen en in contact te helpen te komen met hun intuïtie, innerlijke kracht, passie en motivatie. Zij biedt coaching en counseling, begeleiding bij hooggevoeligheid, soulwork, healing en mediumschap, afgestemd op jouw behoefte.  Met haar passie voor mensen en bewustwording helpt Michelle je op eigentijdse wijze meer te leven vanuit jouw EigenWijsheid. Dat betekent: écht leren luisteren naar jouw innerlijke stem, met meer liefde voor jezelf de verbinding met de wereld om je heen aangaan, beter in contact komen met de grootste “tools" die je daarvoor hebt in het leven - je lichaam en intuïtie, bewustwording, ontwikkeling en verwerking van belangrijke factoren die jouw energieveld en daarmee ook jouw mentale / fysieke gezondheid beïnvloeden

Je vind Intrinsik op de Mosselaan 128 in Egmond aan den Hoef.


Prana en Yoga

Prana en yoga is ontstaan door de pure liefde die Abtal heeft voor yoga. Naast de innerlijke rust dat yoga haar bracht heeft ze ervaren dat haar lichaam ook flexibel werd. Na verschillende opleidingen afgerond te hebben, heeft Abtal er voor gekozen om zichzelf te focussen op yin yoga. In Yin Yoga blijf je tussen 3 en 5 minuten in een bepaalde houding met een bepaald aandachtsgebied.  Je blijft lang in een houding om bij de diepere lagen van je lichaam zoals bindweefsel te komen. In Yin Yoga verloopt alles langzaam en rustig, je neemt er de tijd voor je lichaam en je gevoel.

Je vind Prana en Yoga op de Bijlestaal 48L in Broek op Langedijk.


Je energie in Balans

Je Energie In Balans is voor iedereen die op zoek is naar meer levenskracht en op een andere manier naar klachten wil kijken. Vanuit de fundamenten van de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt jouw zelf genezend vermogen aangesproken en komt jouw levensenergie, de Qi, weer in beweging. Als Qi niet vrij door je lichaam stroomt, kun je dat op allerlei manieren merken. De éen heeft rugklachten, nek- of gewrichtsklachten. De ander hoofdpijn, is moe of gespannen. Ook zijn spijsverteringsklachten en problemen rondom menstruatie en overgang terug te voeren op een slechte energiebalans. In de oosterse visie staan alles levensfuncties op fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel niveau in relatie met Qi. Luister naar je eigen unieke lichaam en breng je lichaamsenergie in beweging. Graag begeleid ik jou daarbij.

Je vind  Je energie in Balans op de Kruislandstraat 26 in Haaksbergen

 

Wil je ook partner of verkooppunt van onze prodcuten worden? Neem dan contact met ons op.

 

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel