Samenwerkingen en partners van Arbol Kruid & Kracht

Wij vinden samenwerken erg belangrijk. 'Samen staan we sterk(er)' past daarom erg goed bij ons. Verkoop jij leuke/bijzondere producten en wil je met ons samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij willen dan graag kennis met je maken.

Heb jij een eigen praktijk, winkel of horeca onderneming? Wist je dat wij onze theetjes ook verkopen aan bedrijven, zodat jij deze kunt schenken en als je wilt ook kunt doorverkopen. Hiervoor hebben wij een leuke korting voor jou! Meer weten? Stuur ons dan een mailtje naar: info@arbolkruidenkracht.nl

 

Wij werken samen met:

 http://rebyourbody.nl/

Praktijk Reb Your Body 

De producten van Arbol zijn te proeven, te zien en te verkrijgen in de Praktijk van Natasja & Mario. Hun jarenlange kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde en 5 Elementen Coaching zijn ondersteunend bij fysieke, energetische en mentale blokkades en stagnaties.

 

Je vind praktijk Reb Your Body in Alkmaar op de Hermelijnkoog 23.


Beide benen op de grond.

Bij Beide benen op de grond word je begeleid als jongeren - kind- volwassenen - ouder- ondernemer - bewustzijnswerker. Dit doet Marjan door je mee te nemen in een voor jou warme en veilige omgeving waar ik je kan coachen, adviseren of opleiden. Jouw vraag bepaalt de reis, we werken samen naar een goed einddoel. 

 

 

Je vind Beide benen op de grond in Schoonoord op de Juttestraat 5 en in Vorstenbosch op de Derptweg 10.


Intrinsik - Coaching en Mediumschap.

Michelle Vergeer is het gezicht van Intrinsik. Haar missie is mensen dichterbij zichzelf te brengen en in contact te helpen te komen met hun intuïtie, innerlijke kracht, passie en motivatie. Zij biedt coaching en counseling, begeleiding bij hooggevoeligheid, soulwork, healing en mediumschap, afgestemd op jouw behoefte.  Met haar passie voor mensen en bewustwording helpt Michelle je op eigentijdse wijze meer te leven vanuit jouw EigenWijsheid. Dat betekent: écht leren luisteren naar jouw innerlijke stem, met meer liefde voor jezelf de verbinding met de wereld om je heen aangaan, beter in contact komen met de grootste “tools" die je daarvoor hebt in het leven - je lichaam en intuïtie, bewustwording, ontwikkeling en verwerking van belangrijke factoren die jouw energieveld en daarmee ook jouw mentale / fysieke gezondheid beïnvloeden

Je vind Intrinsik op de Mosselaan 128 in Egmond aan den Hoef.


La Solvo VoetreflexPlus

Bij Claudia ben je aan het juiste adres voor VoetreflexPlus™ behandelingen, welke de Westerse en de Chinese voetreflex combineren. Door de Westerse reflexones en Chinese meridiaan banen en acupunctuur/drukpunten op de voeten, onderbenen, armen en oren toe te passen wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van beide systemen welke ongekend veel mogelijkheden heeft. 

 

Je vind CCM Voetrelax VoetreflexPlus in Vlaardingen op de Van de Spiegelstraat 128 in Vlaardingen.


Praktijk Hartje Kalverdijk

 

 

 

 

 

Je vind Praktijk Hartje Kalverdijk op de Koorndijk 7 in Tuintjehoorn.


Prana en Yoga

Prana en yoga is ontstaan door de pure liefde die Abtal heeft voor yoga. Naast de innerlijke rust dat yoga haar bracht heeft ze ervaren dat haar lichaam ook flexibel werd. Na verschillende opleidingen afgerond te hebben, heeft Abtal er voor gekozen om zichzelf te focussen op yin yoga. In Yin Yoga blijf je tussen 3 en 5 minuten in een bepaalde houding met een bepaald aandachtsgebied.  Je blijft lang in een houding om bij de diepere lagen van je lichaam zoals bindweefsel te komen. In Yin Yoga verloopt alles langzaam en rustig, je neemt er de tijd voor je lichaam en je gevoel.

Je vind Prana en Yoga op de Bijlestaal 48L in Broek op Langedijk.


Fysiek resultaat specialist

Je vind Fysiek resultaat specialist op de Julianaweg 57A te Volendam.

 

© 2017 - 2021 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel