Retourneren

Over het retourneren van jouw bestelling.

Wanneer je iets hebt besteld bij ons hopen wij natuurlijk dat je blij bent met je bestelling. Is dat niet zo? Neem dan gerust contact met ons op, we willen je graag helpen!

Bestelling retourneren.

Wil je jouw bestelling retourneren? Dat kan. Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering zelfs nog 14 dagen om jouw product(en) retour te sturen.

Let op! Op maat gemaakte producten/atikelen kunnen niet retour worden gezonden.

Indien je gebruik wilt maken van jouw herroepingsrecht, mag het artikel dat je wilt retourneren in de originele staat en met een onbeschadigde verpakking naar Arbol Kruid en Kracht geretourneerd worden. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@arbolkruidenkracht.nl. Let op! Het is verstandig om te wachten met het terugsturen van jouw order tot wij jouw mail hebben beantwoordt. Zo voorkomen we onnodige handeningen en verzendkosten.

De retour verzendkosten en het risico van het retourneren van jouw order zijn voor eigen rekening.

Wij zullen jouw retourzending zo snel mogelijk behanden. Tevens zullen wij jou het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen crediteren.

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel