Verzending

Over de verzendig bij Arbol Kruid en Kracht.

Wij vinden het erg belangrijk dat jouw pakketje juist en snel bij jou wordt aangeboden, zodat jij blij bent en wij ook tevreden kunnen zijn. 

Verzendtijd.

Wanneer jij een pakketje bij Arbol Kruid en Kracht besteld zullen wij deze met liefde en aandacht voor jou klaarmaken voor verzending. Wij streven er naar om jouw bestelling, indien betaald en voorradig binnen 1-5 werkdagen te versturen. Wanneer de artikelen die jij hebt besteld niet voorradig zijn zullen wij contact met jou opnemen en een geschatte levertijd aangeven.

Let op! In de zomerperiode kan het iets langer duren voordat je pakketje verzonden word. Wil je je pakketje graag snel ontvangen? Neem dan van te voren contact met ons op dan kijken we met liefde met je mee of we je bestelling met spoed kunnen versturen.

Verzendkosten.

Wij verzenden al onze pakketjes via PostNL. De kosten voor het verzenden zijn:

Nederland: Voor een brievenbus pakketje betaal je € 4.75 verzendkosten en voor een pakketje € 6.95. Bij een besteding vanaf €65,- nemen wij de verzendkosten voor rekening. Wij zullen jouw pakketje dan gratis versturen,

België: Voor pakketjes die wij naar België versturen betaal je €10.85 Bij een besteding vanaf €125,- nemen wij de verzendkosten voor rekening. Wij zullen jouw pakketje dan gratis versturen,

Duitsland: Voor pakketjes die wij naar Duitsland versturen betaal je €11.25 Bij een besteding vanaf €125,- nemen wij de verzendkosten voor rekening. Wij zullen jouw pakketje dan gratis versturen,

Overige landen: Wil je graag iets bestellen bij ons en staat het land waar je naar toe wil zenden er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@arbolkruidenkracht.nl, dan zullen we jouw bestelling in orde maken.

Afhalen.

Je kunt bij ons ook je bestelling afhalen. Op afspraak kun je dan de door jou bestelde artikelen afhalen in Heerhugowaard  (Jac. van Maerlantlaan 92, 1702GR Heerhugowaard).

Let op! Je kunt hier alleen op afspraak jouw bestelling afhalen!

Wanneer jij jouw bestelling wilt afhalen kun je dit aangeven in jouw winkelwagentje. Stuur ons ook even een mailtje, zodat we samen een moment kunnen afspreken. Zodat jij zo snel mogelijk jouw bestelde producten kunt gebruiken.

Wij houden rekening met de natuur.

Wij vinden het erg belangrijk om de natuur te vriend te houden. Daarom proberen wij zo veel mogelijk recyclebare producten te gebruiken. Daarnaast hergebruiken wij zo veel mogelijk verpakkingsmaterialen zodat karton, papier en plastic een tweede leven mogen krijgen. Het is toch zonde om alles weg te gooien en niet te hergebruiken? Dat vinden wij wel!

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel