Moederkracht thee

Vorige Artikel 8 van 15 Volgende
€ 7,70

'In kracht en kwetsbaarheid je moederschap omarmen'

Je bent moeder, je zorgt, je verlegt grenzen, geeft veel en staat altijd aan. Een mooie maar soms ook zware taak. 

Special voor moeders heb ik deze kruidenthee gemaakt. Of je nu al jaren moeder bent, al meerdere kinderen op de wereld hebt mogen zetten of dat je net je eerste kindje welkom heb mogen heten. Voor elke power mama is deze thee.

Als je net moeder bent geworden van een baby helpt deze thee je om te aarden, te landen in je moeder-rol, te verzachten, je over te geven en om stress los te laten in de hectische en snel transformerende. Daarnaast helpt de thee de baby ook te ontspannen en kan ze helpen krampjes te verminderen wanneer je borstvoeding geeft. 

Als je al een tijdje moeder bent helpt deze thee je om een balans te zoeken, te kalmeren, stress te verlagen, te zakken in je eigen lichaam en trots te zijn op hoe je het moederschap rockt. 

Je kunt deze thee drinken om het moederschap te vieren, jezelf als moeder in je kracht te zetten, te verzachten, je over te geven aan het zorgen (hebben) en op momenten dat je er even door heen zit. Het kan fijn zijn om deze dagelijks te drinken en je tijdens het drinken bewust even (kort) de aandacht op jezelf te leggen. Om je echt even te focussen op jezelf, bij te tanken en even in de rust te stappen ondanks de mogelijke hectiek om je heen. 

Ingrediënten: Kamille, Citroenmelisse, Bijvoet, Vrouwenmantel, Framboos, Anijs, Brandnetel

*De verschillende eigenschappen die bovenstaande kruiden bij zich dagen zijn wetenschappelijk niet bewezen. Arbol kan hiervoor dus ook geen garantie bieden.

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel