Hier & Nu thee

Vorige Artikel 2 van 15 Volgende
€ 7,70

'Als lichaam, ziel en geest volledig aanwezig zijn in het Hier & Nu'

Wanneer je (soms) moeite hebt om in je volledige 'zijn' aanwezig te zijn in het Hier & Nu kan je wel een steuntje in de rug gebruiken. Het is ons als zielen hier op aarde de kunst om de verbindingen en een balans te vinden tussen aanwezig zijn in je lichaam, ziel en geest en deze 3 magische krachten te verbinden met elkaar. Zowel je lichaam, ziel en geest heb je nodig om als wezen hier op aarde te mogen groeien en lessen te mogen leren. Soms kiezen we er voor om met een deel van onszelf (lichaam, ziel of geest) te vluchten uit het Hier & Nu doordat we bepaalde onprettige ervaringen mee maken of doordat we gewend zijn om te vluchten voor bepaalde situaties. Vaak komt dit door trauma's en karmas uit dit of vorige levens of door patronen die we onszelf hebben aangeleerd. Door dit onbewust te doen belemmer je jezelf in je zielsmissie hier op aarde. Om verder te groeien is het belangrijk om deze 3 aspecten de aandacht, liefde en energie te geven die ze nodig hebben. En dat doe je door volledig aanwezig te zijn bij jezelf, in het Hier & Nu.

Het kruidenmengsel in deze kruidenthee brengt jou in verbinding met de aardse en hemelse energie om volledig(er) aanwezig te zijn in het Hier & Nu. De kruiden ondersteunen je in het proces om je terug te brengen bij jouw essentie en helpen je om zonder oordeel of ego jezelf terug te brengen naar jouw oorspronkelijke basis.

Ingrediënten: Kamille, Lavendel, Engelwortel, Agrimonie, Braam, Rode Zonnehoed, Heemst

*De verschillende eigenschappen die bovenstaande kruiden bij zich dagen zijn wetenschappelijk niet bewezen. Arbol kan hiervoor dus ook geen garantie bieden.

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel