Yoni Stoombad KruidenMix - Op Maat Afgestemd op jou

Vorige Artikel 2 van 2
€ 44,00
Het artikel is uitverkocht.

"Een mix speciaal op jou afgestemd"

Een Yoni Stoombad KruidenMix op jou afgestemd is er om jou als vrouw (weer) in je oerkracht te zetten en om jezelf en je vrouwelijke energie (weer) te omarmen. Of je nu verlangt naar een mix die volledig energetisch op jou word afgestemd of een mix afgestemd op de 'lichamelijke kwaaltjes' en wensen die je hebt, het is mogelijk! Een Yoni Stoombad KruidenMix afgestemd op jou is er speciaal om jou te ondersteunen voor wat jij nodig hebt. Jouw persoonlijke Yoni mix is uniek en speciaal voor jou, omdat ze volledig op jouw energie en wensen wordt afgestemd.

Tijdens een afstemming op jou voel ik welke kruiden er nodig zijn om jou in je proces te laten stappen en te ondersteunen. De kruiden die jij nodig hebt dienen zich aan mij aan en delen hun boodschap door middel van de kruidenspirits met mij. Wanneer je lichamelijke ongemakken ervaart kijk ik welke kruiden de geneeskracht hebben om jou hier in bij te staan. De kruiden die  ik doorkrijg combineer ik met elkaar tot een speciaal mengsel voor jou die je kunt gebruiken om jouw Yoni te stomen. 

Wat ontvang je van mij?:

  •  1x Yoni Stoombad Mix afgestemd op jou (voor 7 keer stomen á +/- 70 gram kruiden)
  •  Een beschrijving van de gebruikte kruiden, uitleg over de werking en geneeskracht van de kruiden, een stukje energetische/spirituele werking van de kruiden op jou persoonlijk en de boodschappen die ik heb ontvangen voor jou van de kruidenspirits. Dit ontvang je op A4 bij je Yoni Kruidenmix op maat.
  •  Een foto van hoe de kruiden zichzelf hebben gepresenteerd tijdens het creëren van de kruidenmix

*Om een Yoni Stoombad Kruidenmix op maat samen te stellen heb ik even de tijd nodig. Ik neem graag ruim de tijd om mij op jou af te stemmen en om het universum zijn gang te laten gaan. Omdat ik afhankelijk ben van inzichten en connecties met het universum kan het eventjes duren voordat ik de thee op maat voor je heb samengesteld. Ik doe mijn best om de persoonlijke Yoni mix op maat binnen 7 werkdagen samen te stellen en te verzenden.

**Na het plaatsen van je bestelling zal ik persoonlijk contact met je opnemen betreft het creëren van je thee op maat.

***Heb je allergieën of wil je graag iets toelichten? Laat dit dan weten in de 'opmerkingen' bij het afronden van je bestelling of mail met ons naar info@arbolkruidenkracht.nl


Een Yoni Stoombad is een eeuwenoud ritueel wat vrouwen toepassen om in verbinding te staan met hun vrouwelijke organen. Door je Yoni eens per maan(d) te stomen laat je warmte en liefde toe tot de vagina en de baarmoeder. De geneeskrachtige westerse kruiden zorgen voor een stimulans en zachtheid voor de vrouwelijke organen. Een Yoni Stoombad heeft vele voordelen; het gaat geurtjes tegen, houd het beneden hygiënisch, stimuleert de doorbloeding, heeft een ontgiftende werking, verhoogt de stofwisseling, helpt je verbinden met het vrouw-zijn, ondersteund je geslachtsorganen en jouw maan-cyclus op een natuurlijke manier.

Een Yoni Stoombad kun je jezelf eens per maan(d) gunnen. Een moment voor jezelf om je (opnieuw) te verbinden met jouw vrouwelijkheid en om jouw vrouwelijke organen te voeden en te reinigen. Tijdens het stomen van jouw yoni zullen door de warmte jouw poriën onder openen. Hierdoor kan de geneeskrachtige werking van de kruiden het lichaam in en worden opgenomen in het baarmoeder gebied. De warmte en de kracht van de kruiden zorgen er voor dat het baarmoeder en bekkengebied zich kan ontspannen zodat onrust en spanning los gelaten kunnen worden.

Gebruik: Kook 1 á 1,5 liter water in een pan samen met het zakje Yoni Stoombad Kruiden Mix ongeveer 10 minuten. Roer af en toe de kruiden tijdens het koken door het water zodat de kruiden goed opgenomen zullen worden in het water. Wanneer het water 10 minuten gekookt heeft  laat je het water 10 tot 20 minuten afkoelen zodat het water warm/lauw. Heet stomen is namelijk slecht voor onze Yoni! Wanneer het water is afgekoeld kun je dit in een pan of schaal gieten. Over de randen van de pan of schaal kun je een handdoek leggen zodat je kunt zitten op of boven de pan/schaal. Voor het beste resultaat kun je het beste minimaal 15 minuten stomen. Je Yoni Stomen is een ritueel waarbij je dieper naar binnen mag keren, neem daarom genoeg tijd om te stomen en creëer indien je dit fijn vind een liefdevolle plek met kaarsjes en krachtvoorwerpen voor jezelf om het ritueel uit te voeren.


*De verschillende eigenschappen die bovenstaande kruiden bij zich dagen zijn wetenschappelijk niet bewezen. Arbol kan hiervoor dus ook geen garantie of aansprakelijkheid bieden. 

*Let op! Gebruik het stoomwater maar eenmaal i.v.m. hygiëne en bacteriën. 

*Gebruik de Yoni Stoombad niet tijdens zwangerschap of menstruatie. 

*Gebruik de Yoni Stoombad Kruidenmix nooit heet! Bij heet gebruik breekt het lichaam juist de juiste bacteriën af in de Yoni.


Wil je graag jouw Yoni een gunst doen maar heb je nog vragen over het Yoni Stoombad ritueel? Stel jouw vraag dan gerust aan Valerie door een mailtje te sturen naar info@arbolkruidenkracht.nl

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel