Wens-mama thee

Vorige Artikel 13 van 14 Volgende
€ 7,70

'De wens die jij hebt extra kracht en liefde geven'

Je wilt graag zwanger worden en een prachtig nieuw wezen gezond op aarde zetten. Dit is een wens van vele vrouwen. Maar helaas is dit niet voor elke vrouw vanzelfsprekend en kan dit proces soms maanden of zelfs jaren duren. Je voelt je hier misschien wat onzeker over en kan ook het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Dit proces neemt dagelijks waarschijnlijk een hoop energie in beslag en kan er ook voor zorgen dat het veel invloed heeft op jouw emoties, humeur, sociale contacten en jouw persoonlijke ontwikkeling. En dat is niet gek! Want op vele vlakken word je geraakt. Daarom verdien jij, juist in deze tijd wat extra liefde, kracht en ondersteuning. 

In de wens-mama kruidenthee zitten kruiden verwerkt die de kans op jouw gewenste zwangerschap kunnen versterken. De kruiden reguleren de hormoonhuishouding en jouw cyclus, verwarmen het baarmoedergebied, voeden en reinigen het lichaam en ondersteunen jou op mentaal en emotioneel niveau om je extra in je kracht te zetten. De kruiden werken rustgevend en helend. 

Tip voor gebruik: gebruik de kruidenthee vanaf dag 1 van jouw cyclus (de eerste dag na jouw laatste menstruatie dag) en gebruik de kruidenthee jouw gehele cyclus lang. Gebruik de kruidenthee maximaal 3 cyclussen achter elkaar. Bij zwangerschap kun je het gebruik van de kruidenthee stoppen en de zwanger-zijn kruidenthee gebruiken. 

Ingrediënten: Kamille, Roos, Engelwortel, Rode Klaver, Fenegriek. Gember, Frambozenblad, Sarsaparilla

*De verschillende eigenschappen die bovenstaande kruiden bij zich dagen zijn wetenschappelijk niet bewezen. Arbol kan hiervoor dus ook geen garantie/aansprakelijkheid bieden.

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel