Yoni Stoombad KruidenMix - Herstellen na de bevalling

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
€ 2,35

"Een magisch ritueel om uit te voeren"

De kruiden in deze Yoni Stoombad KruidenMix ondersteunen het herstellend vermogen van de vrouwelijke organen. Na een bevalling kan heel het yoni en baarmoeder gebied wel wat extra zorg en liefdevolle aandacht ontvangen, Een Yoni Stoombad na een bevalling is aan te raden om in te zetten enkele dagen na de bevalling om het krimpen van de baarmoeder te stimuleren, het helen van de wond en om pijn, zwellingen en ontstekingen te verminderen. 

Een Yoni Stoombad is een eeuwenoud ritueel wat vrouwen toepassen om in verbinding te staan met hun vrouwelijke organen. Door je Yoni eens per maan(d) te stomen laat je warmte en liefde toe tot de vagina en de baarmoeder. De geneeskrachtige westerse kruiden zorgen voor een stimulans en zachtheid voor de vrouwelijke organen. Een Yoni Stoombad heeft vele voordelen; het gaat geurtjes tegen, houd het beneden hygiënisch, stimuleert de doorbloeding, heeft een ontgiftende werking, verhoogt de stofwisseling, helpt je verbinden met het vrouw-zijn, ondersteund je geslachtsorganen en jouw maan-cyclus op een natuurlijke manier.

Een Yoni Stoombad kun je jezelf eens per maan(d) gunnen. Een moment voor jezelf om je (opnieuw) te verbinden met jouw vrouwelijkheid en om jouw vrouwelijke organen te voeden en te reinigen. Tijdens het stomen van jouw yoni zullen door de warmte jouw poriën onder openen. Hierdoor kan de geneeskrachtige werking van de kruiden het lichaam in en worden opgenomen in het baarmoeder gebied. De warmte en de kracht van de kruiden zorgen er voor dat het baarmoeder en bekkengebied zich kan ontspannen zodat onrust en spanning los gelaten kunnen worden.

Gebruik

Algemeen gebruik: Kook 1 á 1,5 liter water in een pan samen met het zakje Yoni Stoombad Kruiden Mix ongeveer 10 minuten. Roer af en toe de kruiden tijdens het koken door het water zodat de kruiden goed opgenomen zullen worden in het water. Wanneer het water 10 minuten gekookt heeft  laat je het water 10 tot 20 minuten afkoelen zodat het water warm/lauw. Heet stomen is namelijk slecht voor onze Yoni! Wanneer het water is afgekoeld kun je dit in een pan of schaal gieten. Over de randen van de pan of schaal kun je een handdoek leggen zodat je kunt zitten op of boven de pan/schaal. Voor het beste resultaat kun je het beste minimaal 15 minuten stomen. Je Yoni Stomen is een ritueel waarbij je dieper naar binnen mag keren, neem daarom genoeg tijd om te stomen en creëer indien je dit fijn vind een liefdevolle plek met kaarsjes en krachtvoorwerpen voor jezelf om het ritueel uit te voeren.

Gebruik van deze Yoni Stoombad KruidenMix na de bevalling: Nadat het bloeden is gestop kun je beginnen met om de dag te stomen. Dit kun je tot 2 weken achter elkaar doen. Voel je de behoefte om hierna ook nog te Yoni stomen? Dan kun je doorgaan met 1 keer per week stomen. Bouw het stomen langzaam af door na bijvoorbeeld 2 maanden nog 1 tot 2 keer per maan(d) cyclus te stomen. *Indien je last hebt van een ontsteking of infectie informeer dan bij je verloskundige, kraamhulp of contact ons voor advies.


Verpakt per zakje van 10 gram. Één zakje Yoni Stoombad Kruiden Mix is goed voor één maal stomen. Of per grootverpakking van 11 porties á 10 gram per keer.


Ingrediënten: Kamille, Smeerwortel, Goudsbloem, Lavendel, Vrouwenmantel


*De verschillende eigenschappen die bovenstaande kruiden bij zich dagen zijn wetenschappelijk niet bewezen. Arbol kan hiervoor dus ook geen garantie of aansprakelijkheid bieden.

*Let op! Gebruik het stoomwater maar eenmaal i.v.m. hygiëne en bacteriën.

*Gebruik de Yoni Stoombad niet zomaar zonder advies tijdens je menstruatie periode, zwangerschap en wanneer je een spiraaltje hebt. Wil je toch graag stomen? Vraag ons dan om persoonlijk advies.

*Gebruik de Yoni Stoombad Kruidenmix nooit heet! Bij heet gebruik breekt het lichaam juist de juiste bacteriën af in de Yoni.


Wil je graag jouw Yoni een gunst doen maar heb je nog vragen over het Yoni Stoombad ritueel? Stel jouw vraag dan gerust aan Valerie door een mailtje te sturen naar info@arbolkruidenkracht.nl

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel