Yoni Stoombad KruidenMix - Vaginale infecties

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 2,35

"Een magisch ritueel om uit te voeren"

Een veel voorkomend probleem waar heel veel vrouwen last van hebben is een vaginale infectie. Iets waar niet heel uitgebreid over gesproken word. Maar wist je dat dit wel veel inpact kan hebben op jouw hele vrouw-zijn? Het kan jou namelijk belemmeren in het volledig omarmen van je vrouwelijkheid en jouw yoni. Ook kan een vaginale infectie zoals candida en bacteriële vaginose er voor zorgen dat sexueel contact als onprettig word ervaren waardoor we ons (volledig) afsluiten in het baarmoeder en yoni gebied. De kruiden in de Yoni Stoombad Mix verlichten de jeuk en pijn die er vrij kan komen bij een vaginale infectie en kan jouw vagagina en afweersysteem ondersteunen om de bacteriën die niet in de vagina thuis horen te voeren.

Een Yoni Stoombad is een eeuwenoud ritueel wat vrouwen toepassen om in verbinding te staan met hun vrouwelijke organen. Door je Yoni eens per maan(d) te stomen laat je warmte en liefde toe tot de vagina en de baarmoeder. De geneeskrachtige westerse kruiden zorgen voor een stimulans en zachtheid voor de vrouwelijke organen. Een Yoni Stoombad heeft vele voordelen; het gaat geurtjes tegen, houd het beneden hygiënisch, stimuleert de doorbloeding, heeft een ontgiftende werking, verhoogt de stofwisseling, helpt je verbinden met het vrouw-zijn, ondersteund je geslachtsorganen en jouw maan-cyclus op een natuurlijke manier.

Een Yoni Stoombad kun je jezelf eens per maan(d) gunnen. Een moment voor jezelf om je (opnieuw) te verbinden met jouw vrouwelijkheid en om jouw vrouwelijke organen te voeden en te reinigen. Tijdens het stomen van jouw yoni zullen door de warmte jouw poriën onder openen. Hierdoor kan de geneeskrachtige werking van de kruiden het lichaam in en worden opgenomen in het baarmoeder gebied. De warmte en de kracht van de kruiden zorgen er voor dat het baarmoeder en bekkengebied zich kan ontspannen zodat onrust en spanning los gelaten kunnen worden.

Gebruik: Kook 1 á 1,5 liter water in een pan samen met het zakje Yoni Stoombad Kruiden Mix ongeveer 10 minuten. Roer af en toe de kruiden tijdens het koken door het water zodat de kruiden goed opgenomen zullen worden in het water. Wanneer het water 10 minuten gekookt heeft  laat je het water 10 tot 20 minuten afkoelen zodat het water warm/lauw. Heet stomen is namelijk slecht voor onze Yoni! Wanneer het water is afgekoeld kun je dit in een pan of schaal gieten. Over de randen van de pan of schaal kun je een handdoek leggen zodat je kunt zitten op of boven de pan/schaal. Voor het beste resultaat kun je het beste minimaal 15 minuten stomen. Je Yoni Stomen is een ritueel waarbij je dieper naar binnen mag keren, neem daarom genoeg tijd om te stomen en creëer indien je dit fijn vind een liefdevolle plek met kaarsjes en krachtvoorwerpen voor jezelf om het ritueel uit te voeren.


Verpakt per zakje van 10 gram. Één zakje Yoni Stoombad Kruiden Mix is goed voor één maal stomen. Of per grootverpakking van 11 porties á 10 gram per keer.


Ingrediënten: Hop, Tijm, Marjolein, Pau 'd Arco, Kamille, Smalle Weegbree


*De verschillende eigenschappen die bovenstaande kruiden bij zich dagen zijn wetenschappelijk niet bewezen. Arbol kan hiervoor dus ook geen garantie of aansprakelijkheid bieden.

*Let op! Gebruik het stoomwater maar eenmaal i.v.m. hygiëne en bacteriën.

*Gebruik de Yoni Stoombad niet zomaar zonder advies tijdens je menstruatie periode, zwangerschap en wanneer je een spiraaltje hebt. Wil je toch graag stomen? Vraag ons dan om persoonlijk advies.

*Gebruik de Yoni Stoombad Kruidenmix nooit heet! Bij heet gebruik breekt het lichaam juist de juiste bacteriën af in de Yoni.


Wil je graag jouw Yoni een gunst doen maar heb je nog vragen over het Yoni Stoombad ritueel? Stel jouw vraag dan gerust aan Valerie door een mailtje te sturen naar info@arbolkruidenkracht.nl

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel