Yoni Stoombad KruidenMix - Stap in jouw vrouwelijkheid

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 2,35

"Een magisch ritueel om uit te voeren"

Voel jij de roep om jouw vrouwelijkheid te omarmen en volledig in jouw kracht te gaan staan? Geef jouw vrouwelijkheid dan een boost met een Yoni Stoombad KruidenMix. De kruiden in de Yoni Stoombad Mix zetten jou in jouw vrouwelijke kracht en geven je op een zachte en liefdevolle manier een setje om in je vrouwelijkheid te stappen. Deze liefdevolle en zachte mix voegt liefde toe in het baarmoeder gebied. Alles voor de pure liefde voor de vrouw!

Een Yoni Stoombad is een eeuwenoud ritueel wat vrouwen toepassen om in verbinding te staan met hun vrouwelijke organen. Door je Yoni eens per maan(d) te stomen laat je warmte en liefde toe tot de vagina en de baarmoeder. De geneeskrachtige westerse kruiden zorgen voor een stimulans en zachtheid voor de vrouwelijke organen. Een Yoni Stoombad heeft vele voordelen; het gaat geurtjes tegen, houd het beneden hygiënisch, stimuleert de doorbloeding, heeft een ontgiftende werking, verhoogt de stofwisseling, helpt je verbinden met het vrouw-zijn, ondersteund je geslachtsorganen en jouw maan-cyclus op een natuurlijke manier.

Een Yoni Stoombad kun je jezelf eens per maan(d) gunnen. Een moment voor jezelf om je (opnieuw) te verbinden met jouw vrouwelijkheid en om jouw vrouwelijke organen te voeden en te reinigen. Tijdens het stomen van jouw yoni zullen door de warmte jouw poriën onder openen. Hierdoor kan de geneeskrachtige werking van de kruiden het lichaam in en worden opgenomen in het baarmoeder gebied. De warmte en de kracht van de kruiden zorgen er voor dat het baarmoeder en bekkengebied zich kan ontspannen zodat onrust en spanning los gelaten kunnen worden.

Gebruik: Kook 1 á 1,5 liter water in een pan samen met het zakje Yoni Stoombad Kruiden Mix ongeveer 10 minuten. Roer af en toe de kruiden tijdens het koken door het water zodat de kruiden goed opgenomen zullen worden in het water. Wanneer het water 10 minuten gekookt heeft  laat je het water 10 tot 20 minuten afkoelen zodat het water warm/lauw. Heet stomen is namelijk slecht voor onze Yoni! Wanneer het water is afgekoeld kun je dit in een pan of schaal gieten. Over de randen van de pan of schaal kun je een handdoek leggen zodat je kunt zitten op of boven de pan/schaal. Voor het beste resultaat kun je het beste minimaal 15 minuten stomen. Je Yoni Stomen is een ritueel waarbij je dieper naar binnen mag keren, neem daarom genoeg tijd om te stomen en creëer indien je dit fijn vind een liefdevolle plek met kaarsjes en krachtvoorwerpen voor jezelf om het ritueel uit te voeren.


Verpakt per zakje van 8 gram. Één zakje Yoni Stoombad Kruiden Mix is goed voor één maal stomen. Of per grootverpakking van 11 porties á 8 gram per keer.


Ingrediënten: Lavendel, Roos, Goudesbloem, Linde, Kamille, Vrouwenmantel


*De verschillende eigenschappen die bovenstaande kruiden bij zich dagen zijn wetenschappelijk niet bewezen. Arbol kan hiervoor dus ook geen garantie of aansprakelijkheid bieden. 

*Let op! Gebruik het stoomwater maar eenmaal i.v.m. hygiëne en bacteriën. 

*Gebruik de Yoni Stoombad niet zomaar zonder advies tijdens je menstruatie periode, zwangerschap en wanneer je een spiraaltje hebt. Wil je toch graag stomen? Vraag ons dan om persoonlijk advies.

*Gebruik de Yoni Stoombad Kruidenmix nooit heet! Bij heet gebruik breekt het lichaam juist de juiste bacteriën af in de Yoni.


Wil je graag jouw Yoni een gunst doen maar heb je nog vragen over het Yoni Stoombad ritueel? Stel jouw vraag dan gerust aan Valerie door een mailtje te sturen naar info@arbolkruidenkracht.nl

© 2017 - 2023 Arbol Kruid & Kracht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel